TRINITAS TV, în topul ”must-carry” pentru 2015

TRINITAS TV se numără printre televiziunile din topul „must-carry” pentru 2015, aprobat de Consiliul Național al Audiovizualului. Din totalul de 28 de canale de pe lista must-carry, Televiziunea Patriarhiei Române este pe locul 16.

Topul must-carry este lista posturilor tv a căror retransmisie este obligatorie pentru toți operatorii de tv-cablu din România, în limita a 25% din totalul posturilor din grila de programe ale respectivului operator.

Topul este valabil pe toată durata anului în curs și se întocmește pe baza indicelui anual de audiență, o medie a ratingului înregistrat de televiziuni pe tot parcursul anului calendaristic anterior.

Televiziunea TRINITAS este prezentă, încă de la înființare, pe toate rețelele mari și medii de tv-cablu din România, precum și pe platformele digitale de satelit. Astfel, Televiziunea Patriarhiei ajunge la peste 95% dintre abonații de televiziune din România.

TRINITAS TV este canalul audiovizual al Patriarhiei Române, are profil noncomercial și difuzează programe cu conținut spiritual, social, cultural și educațional.

Comentarii Facebook


Știri recente