„Tramvaiul de poveste” circulă în Bucureşti

Societatea de Transport Bucureşti a introdus în circulaţie „Tramvaiul de Poveste”, un model de epocă din parcul STB SA, ornamentat şi luminat, pentru a aduce bucurie locuitorilor capitalei în perioada sărbătorilor.

„Moș Crăciun va fi prezent, iar ajutoarele sale (…) îi vor întâmpina pe toți călătorii cu voie bună, pe acordurile celor mai frumoase și vesele colinde românești și internaționale”, se menţionează într-un comunicat emis de STB.

Astfel, dorim să le reamintim călătorilor noștri cât de important este să fim mai buni, mai generoși și mai empatici cu cei din jurul nostru atât în această perioadă, cât și pe tot parcursul unui an. În același timp, vrem să transmitem un mesaj de solidaritate, speranță și să asigurăm un mediu vesel și luminos tuturor celor care aleg să participe la povestea noastră și să călătorească cu tramvaiul în aceste zile de sărbătoare, a declarat Directorul General STB SA – Mihai Petcu.

Tramvaiul de poveste a fost introdus în circulaţie, anul acesta, în data de 22 decembrie.

Accesul se va face în limita locurilor disponibile, în cazul copiilor fiind permis un singur însoțitor, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Societatea de Transport București STB SA va pune la dispoziția călătorilor dezinfectant și măști de protecție.

Tramvaiul Colindelor

„Din dorința de a aduce un strop de bucurie și o pată de culoare călătorilor bucureșteni”, STB a introdus în circulaţie şi un tramvai „special decorat cu motive specifice Crăciunului”. Tramvaiul Bucur LF circulă pe Linia 1 în perioada 21 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021.

„Călătorii vor putea asculta o selecție deosebită de colinde românești, duioase și antrenante, precum și cântece de iarnă vesele și zglobii, care să contribuie la starea de spirit specifică sărbătorilor (…) și să le amintească de emoția acestor zile sfinte.

Accesul în „Tramvaiul Colindelor” este permis tuturor călătorilor, vehiculul având un program normal de funcționare, cu oprire în toate stațiile Liniei 1.

Sursa foto: News.ro

Comentarii Facebook


Știri recente