Țara Sfântă – mai aproape de pelerini

Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române vine în întâmpinarea credincioșilor care doresc să viziteze Țara Sfântă cu un program nou. Astfel, Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” organizează, începând din această toamnă, pelerinaje cu o durată mai scurtă, de doar 4 zile, în vederea vizitării celor mai importante obiective creștine din Țara Sfântă.

Primul pelerinaj organizat astfel se va desfășura în perioada 14-17 octombrie, după care vor fi organizate lunar astfel de plecări, după cum informează TRINITAS TV.

Pe durata celor 4 zile vor fi vizitate cele mai importante obiective creștine din Țara Sfântă.

La aceste pelerinaje pot participa credincioșii apropiați de Biserică din toată țara cu o recomandare de la preotul paroh sau duhovnic.

Mai multe informații despre aceste pelerinaje, dar și despre altele organizate de Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…