Tabără pentru copiii Centrului educațional din Bârlad

În perioada 8-12 iulie 2013, un grup de copii de la Centrul educațional „Cetatea Sfântului Voievod Ștefan cel Mare” din Bârlad a participat la o tabără socială la Maliuc, în Delta Dunării, informează „Ziarul Lumina”.

Tabăra a fost organizată de Fundația „Sfântul Sava” din Buzău al cărei președinte este pr. Mihail Milea. Transportul copiilor și însoțitorilor a fost suportat de Episcopia Hușilor, iar masa și cazarea au fost oferite de Fundația „Sfântul Sava”. Pe timpul taberei, copiii au participat la Sfânta Liturghie oficiată de pr. Petru Giușcă, de pr. Dănuț Duca Doltu și de pr. Gheorghe Simionescu.

În fiecare zi s-au citit rugăciunile de dimineață și seară, s-a organizat o excursie cu bărcile pe canalele din Deltă, s-a jucat tenis de masă, fotbal, s-a pescuit, s-au vizionat filme etc. De asemenea, s-a vizitat Muzeul Deltei, Acvariul din Tulcea, precum și câteva mănăstiri din Dobrogea. Părintele Petru Silviu Giușcă, parohul parohiei „Învierea Domnului” și „Sfânta Ecaterina” din Bârlad, mulțumește în numele copiilor părintelui Mihail Milea și voluntarilor care au făcut ca ei „să rămână cu amintiri frumoase, de neuitat, din acest colț mirific al țării noastre”.

Comentarii Facebook


Știri recente