Tabăra Floare de Colț, la Durău

Arhiepiscopia Iașilor organizează vara aceasta la Durău tabăra „Floare de Colț”. Până pe 9 septembrie, programul este structurat pe 12 serii, a câte o săptămână fiecare. În fiecare serie, aproximativ 80 – 90 de copii, cu vârste între 9 și 14 ani, sunt implicați în ateliere tematice, jocuri interactive, drumeții, dar și excursii la obiectivele turistice din împrejurimi.

„Din tabără copilul pleacă cu spiritul de prietenie pe care îl găsește aici, cu sentimentul prezenței lui Dumnezeu de la rugăciunile de dimineață, de seară și de la Sfânta Liturghie, cu descoperirea naturii, schimbând mediul și atmosfera, nemaifiind nici în familie, nici la școală, ci cu noi prieteni pe care și face în tabără, copilul este deschis la toate activitățile care sunt propuse aici”, a declarat pentru TRINITAS TV, Doru Mihai Barna, Coordonator al Departamentului Tabere din Arhiepiscopia Iașilor.

Majoritatea copiilor din tabăra provin din Arhiepiscopia Iașilor.

Una dintre seriile acestei ediții a taberelor va fi dedicată elevilor de liceu, în perioada 23-29 iulie. Înscrierile se pot face inclusiv online, pe site-ul www.tabere.mmb.ro, sau telefonic, la Biroul de tabere Iași – 0232.235.692 și 0720.500.542.

Comentarii Facebook


Știri recente