Tabără a Oastei Domnului la Mănăstirea Neamț

În perioada 12-16 iulie 2013, un grup de copii și adolescenți de la Asociația Misionară „Oastea Domnului” a petrecut la Mănăstirea Neamț câteva zile minunate, apropiindu-se mai mult de cele duhovnicești, informează „Ziarul Lumina”.

Tema taberei a fost „Urcuș spre Țara Minunată”, iar copiii au participat la diverse activități, printre care un atelier de pictat icoane, vizitarea obiectivelor turistice și religioase din zonă, concursuri de întrebări biblice, discuții pe grupe legate de tema taberei, împreună-slujirea prin răspunsurile date la Sfânta Liturghie oficiată de pr. prof. Ioan Mihoc, directorul Seminarului „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț, împărtășirea cu Sfintele Taine, cât și intonarea de cântece, poezii și rugăciuni specifice Asociației „Oastea Domnului”.

„Mulțumim tuturor celor care au facilitat această întâlnire, în special părintelui profesor Ioan Mihoc și părintelui profesor Viorel Laiu, de la Seminarul Teologic Ortodox «Veniamin Costachi», unde am fost cazați și unde s-au desfășurat majoritatea activităților taberei. Rugăm pe Bunul Dumnezeu ca toate aceste activități să fie un bun început pentru toți participanții, pe scara care duce spre «Țara Minunată»”, a menționat Luiza Neagu, coordonatorul taberei.

Comentarii Facebook


Știri recente