„Suntem devotați cercetării și cunoașterii”

Companie româ­neas­că-fanion, Antibiotice Iași și-a făcut un crez din a investi în cercetare și în resursa u­ma­nă, izbutind să fie azi un actant credibil și puternic pe piața farmaceutică națională și internațională. Începând din 1998, depunem un efort continuu pentru a crea a­ceas­tă activitate de cer­­ce­­tare, pentru care ai nevoie de oameni extraor­dinar de devotați, cu multe aptitudini, perseverenți, subliniază în interviul ce urmează economistul Ioan Nani, directorul general Antibiotice SA.

Nu demult, compania pe care o conduceți a primit o importantă distincție, fiind considerată una dintre cele mai bune din industria românească. Cum reușește Antibiotice, o companie de stat, să performeze la același nivel (dacă nu chiar mai ridicat) cu firme puternice din sectorul privat?

Oamenii sunt determinanți. Suntem, de 15-20 de ani, o echipă care am hotărât că trebuie să dăm un anumit destin acestei companii, trebuie să-i respectăm tradiția, notorietatea și de aici nevoia de a-i asigura continuitatea. Iar aceste noțiuni sunt fundamente foarte solide pe care trebuie și ești obligat să construiești, respectându-le. În același timp este și o chestiune de profesionalism – să vrei să fii un profesionist în acest domeniu. Un profesionist e obligat să ajungă la asemenea performanțe. Nu se poate altfel.

Mai multe informaţii în Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente