„Slujire lui Dumnezeu și oamenilor”. Noul pliant al Parohiei Iancu Vechi-Mătăsari

Biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Protoieria Sector 2 Capitală are un nou pliant. Tipărit în condiții grafice deosebite la Tipografia Institului Biblic și de Misiune a  Patriarhiei Române cu ilustrație bogată, pliantul conține istoricul parohiei, viața Sfinților Mari Mucenici Eustație, Teopista, Agapie și Teopist, ocrotitorii bisericii Iancu Vechi-Mătăsari, ale căror cinstite moaște sunt păstrate în biserica parohială, programul liturgic și alte informații utile pentru membrii comunităţii parohiale.

Pliantul mai prezintă (prin imagine și text) cele patru programe educaționale permanente organizate de parohia Iancu Vechi-Mătăsari: curs gratuit de limba engleză, cerc gratuit de Origami, atelier gratuit de pictură și Școala de Duminică.

De asemenea, sunt prezentate programul social-filantropic permanent Dar din dar se face rai! și celelalte activități social-filantropice ale Parohiei Iancu Vechi-Mătăsari, informează Serviciul de comunicare şi relaţii publice al parohiei.

O secţiune separată este dedicată şi grupului coral mixt Vox Coelestis care oferă răspunsurile la Sfânta Liturghie şi susţine concerte cu diferite ocazii.

Comentarii Facebook


Știri recente