Sărbătoarea Nașterii Domnului în Bucovina

Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române vă invită să petreceți sărbătoarea Nașterii Domnului în Bucovina. Deplasarea este organizată de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” în perioada 24-27 decembrie. Plecarea va avea loc în Ajunul Crăciunului, zi în care pelerinii vor vizita, printre altele, Catedrala arhiepiscopală din Buzău, Catedrala arhiepiscopală ‘Sfânta Cuvioasă Parascheva’ din Roman și Mănăstirea Cămârzani din Vadu Moldovei.

Pe 25 decembrie credincioșii vor participa la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Voroneț. Masa festivă de Crăciun va avea loc tot aici. În a doua zi de Crăciun, programul include vizitarea Mănăstirilor Humor, Slatina, Moldovița și Sucevița. Pelerinii se vor întoarce în București pe 27 decembrie, nu înainte de a vizita și Mănăstirea Dragomirna, Catedrala arhiepiscopală ‘Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava’ și Mănăstirea Râșca.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente