Rugăciune de binecuvântare pentru pelerinii care merg la Eghina la Sărbătoarea Sfântului Nectarie

În perioada 7 – 12 noiembrie trei sute de pelerini români vor participa la un pelerinaj în Grecia, organizat de agenția de pelerinaj BASILICA TRAVEL a Patriarhiei Române.

Alte informații ne-a oferit Preacuviosul Părinte Arhimandrit Timotei Aioanei, Exarhul cultural al Arhiepiscopiei Bucureștilor și Mare Eclesiarh al Catedralei Patriarhale: „La orele 6:15 la Catedrala Patriarhală au fost aproximativ 300 de pelerini care erau programați să plece la un pelerinaj în Grecia. Pelerinii s-au închinat în Catedrală la sfintele moaște și mai mulți preoți însoțitori au făcut o rugăciune de binecuvântare pentru ajutor în călătorie. Este o tradiție ca pelerinilor care pleacă în pelerinaj cu Agenția BASILICA TRAVEL a Patriarhiei Române să li se citească această rugăciune de binecuvântare”.

Momentul cel mai important al acestui pelerinaj va avea loc vineri, 9 noiembrie 2012, când pelerinii români vor participa la prăznuirea Sfântului Ierarh Nectarie, Vindecătorul de boli, în biserica de pe insula Eghina, unde se păstrează sfintele sale Moaște.

Comentarii Facebook


Știri recente