Recunoştinţă pentru binefăcătorii bisericii din Montecatini Terme – Italia

Binefăcătorii Bisericii Sfânta Muceniţă Pelaghia – Montecatini Terme, Protopopiatul Toscana, au primit duminică diplome şi daruri de la părintele paroh Matei Tulan.

Momentul festiv a avut loc în 5 februarie 2017 după oficierea Aghesmei mici şi Sfintei Liturghii, la care au participat numeroşi credincioşi, după cum ne-a transmis Constantin Ciofu, Redactor Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

La finalul Slujbei Aghesmei mici, la cererea credincioşilor, s-au citit mai multe rugăciuni pentru tot folosul duhovnicesc. De asemenea, ne-am rugat pentru pacea din ţara noastră şi din toată lumea şi pentru ca Dumnezeu să lumineze pe toţi conducătorii. Sfânta Liturghie s-a săvârşit într-o atmosferă deosebită, la momentul Chinonicului intonandu-se cântări care ne-au purtat cu gândul și sufletul la momentul când icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu a poposit la noi. La sfârșitul slujbei, au fost acordate diplome binefăcătorilor care s-au înscris în anul 2016 la fișele pentru rata lunară a bisericii și câte o icoană, a spus părintele paroh Matei Tulan.

Parohia Montecatini

Comentarii Facebook


Știri recente