PS Ambrozie: „Iubirea nu poate fi părtinitoare, ci ea se dăruieşte fiecăruia în mod egal”

În Duminica a II-a din Postul Mare, 27 martie 2016, Preasfinţitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii, din cadrul Centrului Pastoral Cultural Gavril Drugănescu, Protopopiatul Bolintin, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul adresat credincioşi prezenţi, ierarhul a explicat sensurile duhovniceşti desprinse din textul evanghelic în care a fost prezentată Vindecarea slăbănogului din Capernaum, subliniind credinţa şi dragostea pe care au avut-o prietenii celui aflat în suferinţă.

Iubirea nu poate fi părtinitoare, ci ea se dăruieşte fiecăruia în mod egal, pentru că cel ce iubeşte curat vede în fiecare om pe Hristos. Mântuitorul ne arată că fără iubirea care rodește în fapte de milostenie față de aproapele, nimeni nu poate dobândi Împărăția cerurilor”.

La final, Chiriarhul Giurgiului a oferit părintelui Pâslaru Iustin, preot slujitor la Parohia Florești, Protopopiatul Bolintin, un veșmânt lucrat în atelierele eparhiei, iar părintelui diac. Nicolae mai multe cărți. De asemenea, credincioșii prezenți au primit ultimul număr al Revistei Familia Ortodoxă.

Comentarii Facebook


Știri recente