Protoieria Focșani II | Au fost desemnați câștigătorii Concursului „Icoana și Școala mărturisirii”

Sediul Protoieriei Focșani II a găzduit în data de 30 martie 2017 premierea copiilor care au participat la Concursul Național de Creație Icoana și Școala mărturisirii, etapa regională, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Comisia care a evaluat portofoliile cu lucrările alcătuite la cele trei secțiuni – literară, artistică și multimedia, a fost formată din: părintele Oscar Frunză, protopopul Protoieriei Focșani II, Ștefana Dinu Popa, profesor de Limba și literatura română, și Nicolae Răzvan, profesor de Educație plastică.

Primii trei clasați au fost: Dinulescu Roxana (Parohia Bordeștii de Jos, coordonator: părintele Muscalu Cristinel); Rohart Darius (Parohia Voetin, coordonator: părintele Stănilă Andrei); Sterian Alexandru (Parohia Golești I, coordonator: părintele Constantin Gheorghe).

Tuturor participanților li s-au oferit diplome și premii. Portofoliile acestora vor fi înaintate Centrului Eparhial, pentru a participa la următoarea etapă a concursului.

La finalul evenimentului, părintele protoiereu a mulțumit tuturor celor implicați: copiilor și tinerilor din grupele de cateheză, preoților coordonatori, profesorilor care au acordat asistență la realizarea lucrărilor și membrilor comisiei de evaluare.

Comentarii Facebook


Știri recente