Proiectul Micul samaritean, la Darabani

Elevii Cercului de iconografie de la Grupul Școlar din Darabani au desfășurat marți, 20 decembrie, o acțiune caritabilă în parohia ‘Sfinții Împărați Constantin și Elena’ Darabani. Activitatea s-a derulat în cadrul proiectului ‘Micul samaritean’, realizat de școala amintită în parteneriat cu Protopopiatul Darabani, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova. S-au oferit pachete cu jucării, haine, alimente, atât din partea elevilor, cât și din partea părintelui paroh Constantin Pânzariu, protopop al Protopopiatului Darabani, care a însoțit grupul de elevi. ‘De aceste daruri s-au bucurat șase familii nevoiașe cu mulți copii.

Fondurile necesare au fost procurate din vânzarea felicitărilor realizate de elevi în cadrul Cercului de iconografie, coordonat de prof. Mia Marcu. Acțiunea a mai fost sprijinită de Brutăria Protopopiatului Darabani și de o familie din parohia ‘Sfinții Împărați Constantin și Elena’ Darabani.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…