Proiectul filantropic „Ospăţul credinţei din belşugul bunătăţii”

Protopopiatul Ortodox Gherla, prin intermediul serviciului de asistență socială, a demarat miercuri, 25 februarie 2015, o campanie de strângere de fonduri pentru a treia ediţie a proiectului filantropic „Ospăţul credinţei din belşugul bunătăţii”. Cu banii adunați în urma colectei ce va avea loc până pe 10 aprilie se dorește oferirea unei mese festive cu ocazia sărbătorii Pascale, pentru 150 de persoane sărace din municipiu, potrivit Radio Renaşterea.

„Constatăm că sunt multe persoane sărace, sunt multe nevoi şi este imposibil să le rezolvăm noi înşine pe toate. Însă uneori un gest mic poate cântări mult. În situaţia de faţă, donând suma de 40 de lei putem să ajutăm un copil sau vârstnic să se bucure de o masă îmbelşugată cu prilejul Sărbătorilor Pascale. Doar împreună putem să devenim mărturisitori ai bucuriei, aducând lumină şi în sufletele celor necăjiţi”, a spus asistentul social al protopopiatului Gherla, Elena Gheberta.

Toţi cei care vor să se alăture campaniei filantropice demarate de protopopiatul ortodox Gherla, sunt aşteptaţi la sediul protopopiatului de pe strada Bobâlna, nr. 53B, pentru a face donații și astfel să le ofere și celor sărmani sărbători frumoase și lipsite de griji.

Comentarii Facebook


Știri recente