Proiectul filantropic „De vrei raiul să dobândești, învață-te să dăruiești”

În Duminica Izgonirii lui Adam din rai, la 22 februarie 2015, o parte din tinerii ce alcătuiesc grupul de cateheză „Sfântul Cuvios Pahomie de la Gledin”, a parohiei Băița, din Protopopiatul Gherla, au început activitățile proiectului filantropic „De vrei raiul să dobândești, învață-te să dăruiești”, potrivit Radio Renaşterea.

După ce săptămânile trecute au confecționat câteva sute de mărțișoare, duminică tinerii au participat la Sfânta Liturghie la mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, unde s-au și împărtășit, iar la final au vândut mărțișoarele confecționate în scop caritabil. Generozitatea credincioșilor prezenți la slujbă a făcut ca rezultatul acțiunii filantropice să fie unul foarte bun. Cu banii strânși tinerii gherleni vor ajuta o familie săracă din satul Nicula. Cei patru copii orfani, alături de tatăl lor se zbat în multe nevoi și trăiesc în condiții insalubre. Astfel că, tinerii parohiei Băița s-au gândit să le vină în ajutor și să le facă viața puțin mai frumoasă.

La suma strânsă în urma acțiunii filantropice se va adăuga suma de bani ce va rezulta din colecta ce se va realiza în parohia băița, în duminica din 1 martie.

Comentarii Facebook


Știri recente