Proiectul „Călătorie în copilăria sfinților” oferă un concert transmis în direct de Ziua Femeii

Ateneul Sfântului Pantelimon organizează de Ziua Femeii, la Centrul Cultural Mihai Eminescu, serata „Bun creștin și bun român”. Vor susține recitaluri soliștii clasei de pian a profesoarei Olga Szel de la Colegiul Național „George Enescu”.

Activitatea face parte din proiectul „Călătorie în copilăria sfinților”, desfășurat în cadrul Anului omagial al pastorației românilor din afara României.

Proiectul este dedicat de Departamentul pentru copii și tineret „Ateneul Sfântului Pantelimon” tuturor copiilor români din străinătate, în special celor din Odder (Danemarca) și Torrejon de Ardoz/Madrid  (Spania), coordonați de Iuliana Samsing și Florica Nichifor.

Serata se va desfășura la Centrul Cultural Mihai Eminescu al Primăriei Sectorului 2 și va fi transmisă online pe pagina Facebook Călătorie în copilăria sfinților.

Proiectul „Călătorie în copilăria sfinților” își propune să aducă laolaltă copiii români din țară și pe cei din străinătate prin activități artistice, culturale și filantropice desfășurate în comun cu ajutorul mediului online.

O acțiune recentă a fost gala caritabilă „Călătorie în copilăria sfinților”, care a strâns fonduri pentru îmbunătățirea situației locative a unei familii cu șase copii. Fondurile au fost strânse cu succes, dar familia încă nu și-a găsit un nou acoperiș.

Mai multe detalii despre proiect pe site-ul Ateneului Sf. Pantelimon.

Foto credit: Ateneul Sf. Pantelimon

Comentarii Facebook


Știri recente