Prima mea vacanță: Susține proiectul care trimite la mare 10 copii proveniți din medii defavorizate

„Prima mea vacanță” este un proiect filantropic desfășurat de Asociația Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială (ASATOAS) din Iași. Acesta este adresat copiilor cu rezultate deosebite le învățătură și care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Tabăra socio-educativă își propune să îndeplinească visele copiilor care își doresc să meargă în prima lor vacanță dar situația financiară a familiei nu le permite asta. Prima ediție a acestui proiect va bucura 10 copii care nu au mai fost până acum în vacanță.

Vacanța la mare este „un bun prilej pentru dezvoltarea independenței, creșterea încrederii în sine, întărirea abilităților sociale, exersarea abilităților de lider și pentru deschiderea de noi orizonturi și perspective, toate cu scopul de a le crea amintiri plăcute și de a facilita integrarea socială”, a declarat pentru Basilica.ro asistentul social Ionela Brînză-Abunei, președinte ASATOAS.

Totodată Preotul Andrei Mocanu, coordonatorul campaniei „Prima mea vacanță” mărturisește că anul trecut, într-un proiect asemănător, a mers la mare împreună cu peste 100 de copii. Reacțiile acestora la vederea mării i s-au întipărit în minte. Fericirea copiilor nu e este altceva decât mulțumire pentru cei care au susținut proiectul, explică părintele Mocanu.

Proiectul „Prima mea vacanță” se va derula în perioada 21-28 august.

Cei care doresc să sprijine inițiativa o pot face donând în contul de mai jos cu mențiunea „Prima mea vacanță”:

Cont în RON, deschis la UniCredit Bank
IBAN: RO93 BACX 0000 0019 8981 6000
Titular: Asociația Studenților și Absolvenților de TOAS

Pentru mai multe detalii despre proiect, poate fi contactat pr. Andrei Mocanu, coordonator, la nr. de telefon 0756.277.365.

Sursă foto: Știrea de Iași

Comentarii Facebook


Știri recente