Peste 200 tineri participanți la #ITO2016 s-au rugat la biserica Iancu Vechi-Mătăsari din Capitală

250 de tineri din județele Caraș-Severin, Constanța, Olt și Suceava, participanți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea au participat vineri, 02 septembrie 2016, la rugăciunea de dimineață oficiată la biserica Iancu Vechi-Mătăsari, după cum informează Serviciul de relații publice și activități cu tineretul al parohiei.

Rugăciunea de dimineață a fost oficiată de preoții slujitori de la bisericile Iancu Vechi-Mătăsari, Iancu Nou-Bălăneanu, Sfântul Mare Mucenic Pantelimon – Foișorul de foc, Sfinții Ioachim și Ana și Popa Nan. Răspunsurile la strană au fost date de corul mixt Vox Coelestis al parohiei Iancu Vechi-Mătăsari.

În timpul rugăciunii de dimineață au fost pomenite victimele cutremurului din Italia.

La sfârșitul rugăciunii, Pr. paroh Constantin Stoica a rostit un cuvânt în care a vorbit despre importanta credinței și a valorilor evanghelice în viața tinerilor.

Fiecare tânăr participant a primit câte un pliant cu biserica Iancu Vechi-Mătăsari si o iconiță cu Sfinții Mucenici Eustație, Teopista, Agapie și Teopist, ocrotitorii parohiei. Înainte de plecarea spre Colegiul Național Mihai Viteazul, tinerii din parohie au oferit ceai și dulciuri oaspeților.

Comentarii Facebook


Știri recente