Peste 100 de copii au participat la Festivalul Sfântului Andrei organizat la Școala Nr. 92 din Capitală

Peste 100 de copii au participat luni, 28 noiembrie 2016, la Festivalul Sfântul Andrei. Evenimentul a avut loc la Școala Nr. 92 din Capitală și a fost organizat de instituția de învățământ, în parteneriat cu Protoieria Sector III Capitală.

În debutul acestuia s-au prezentat viața și faptele Sfântului Apostol Andrei, importanța propovăduirii sale pentru poporul roman, tradițiile și obiceiurile românești care s-au dezvoltat pornind de la prezenta Sfântului Andrei pe teritoriul României, ne-a precizat părintele Florin Nectarie Busuioc, protopopul Protoieriei Sector III Capitală.

Manifestarea a continuat cu un concurs de plăcinte românești, evaluate de doi maeștri bucatari: Dan Tonescu si Dragos Milievici.

La final, copiii au fost premiați de Protoieria Sector III si de Parohia Sfintii Romani cu dulciuri, icoanei si tricouri inscripționate cu sigla emisiunii Întrebarile adolescentei. Cu aceasta ocazie, elevii au aflat despre emisiunea de la Radio Trinitas, dedicata lor, aceasta fiind susținută de Protoieria Sector III Capitală.

Comentarii Facebook


Știri recente