Pelerinajele la locurile sfinte din Israel se desfășoară în condiții de deplină siguranță

Biroul de presă al Patriarhiei Române ne informează:

În această perioadă, aproape 200 de pelerini români participă la un pelerinaj la Locurile Sfinte din Israel și Peninsula Sinai (Egipt) prin intermediul Agenției de pelerinaje BASILICA TRAVEL a Patriarhiei Române.

În contextul recentelor tensiuni din Orientul Mijlociu, Patriarhia Română informează opinia publică că pelerinii români nu sunt expuși în niciun fel unor eventuale pericole în ceea ce privește siguranța personală.

Permanent, reprezentantul Agenției BASILICA TRAVEL la Ierusalim și firma de turism parteneră din Israel împreună cu autoritățile israeliene și palestiniene asigură vizitarea în condiții de deplină siguranță a tuturor obiectivele incluse în programul pelerinajului. De altfel, obiectivele religioase vizitate din Israel și teritoriile palestiniene se află în locuri sigure, departe de zonele de conflict.

În rândul pelerinilor români domnește o atmosferă de pace și liniște sufletească specifică unui pelerinaj, singura lor preocupare fiind vizitarea Locurilor Sfinte creștine pentru dobândirea folosului duhovnicesc pe care și l-au propus.

Patriarhia Română asigură participanții la următoarele pelerinaje organizate de Agenția BASILICA TRAVEL în Israel că nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește buna desfășurare a pelerinajelor conform programului anunțat.

Comentarii Facebook


Știri recente