Pelerinaje sociale în Țara Sfântă

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” organizează în următoarea perioadă mai multe pelerinaje sociale în Țara Sfântă. Astfel, cei cu posibilități finanicare reduse și care doresc să viziteze Locurile Sfinte din Israel pot alege pelerinajele organizate de Patriarhia Română la prețuri reduse.

Sunt pregătite mai multe pelerinaje, cu plecare din Iași, în următoarele intervale: 7 – 10 aprilie, 28 aprilie – 1 mai, 5 – 8 mai,12 – 15 mai, 19 – 22 mai și 2 – 5 iunie. Veți avea ocazia să urcați pe Muntele Tabor, pe Muntele Măslinilor și pe Muntele Sion.

Bethleemul, Nazarethul, Hozeva, Ierihon se află, de asemenea, printre obiectivele deplasării. Pelerinii vor ajunge și în Ierusalim, prilej cu care vor parcurge Via Dolorosa, cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, și vor avea prilejul să se închine pe Golgota, la Piatra Ungerii, la Sfântul Mormânt, în Biserica Sfintei Învieri.

Mai multe detalii despre această deplasare, dar și despre altele organizate de Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile pelerinaj.ro și basilicatravel.ro. Informații suplimentare se pot obține de la sediile centrelor din București, Ploiești și Arad. Adresele din Capitală sunt: Calea Victoriei, nr. 45, Strada Doamnei, nr. 20, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Str. Icoanei Nr. 12, Bd. I. C. Brătianu, nr. 12, Calea Victoriei, Nr. 220 și Str. Stelian Mihale, Nr. 14. Centrul „Sfântul Ioan Iacob” din Ploiești se află pe Strada Republicii, Nr. 171, iar Centrul „Sfântul Apostol Andrei” din Arad, pe Bdul. Revoluției, nr. 30.

Comentarii Facebook


Știri recente