Pelerinaje în Țara Sfântă

Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” și Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 12-19 mai, un pelerinaj în Țara Sfântă. Pelerinajul începe cu vizitarea Bisericii „Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul” și „Izvorului Sfintei Fecioare Maria” din Bethleem. În cele șase zile ale pelerinajului, credincioșii vor avea ocazia să viziteze Biserica „Schimbarea la Față” de pe Muntele Tabor, așezământul românesc de la Ierihon, Muntele Măslinilor, orașul Capernaum și Grădina Ghetsimani. Același pelerinaj va fi organizat și în perioadele 2-8 iunie și 1-7 iulie, informează TRINITAS TV.

Mai multe informații despre deplasările organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu nr.1 D și Strada Doamnei nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente

Un nou protopop la Bălţi: Pr. Dorian Revenco

Părintele Dorian Revenco este noul protopop de Bălţi. Clericul a fost prezentat de PS Antonie în noua demnitate, marţi, cu ocazia organizării conferinţei pastoral-misionare „Cimitirul – spaţiu de cugetare la viaţa veşnică”. Evenimentul a avut…