Pelerinaje în Arhiepiscopia Râmnicului și în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează la sfârșitul săptămânii viitoare două pelerinaje la mai multe mănăstiri din țară, informează TRINITAS TV.

Pelerinajul de sâmbătă, 13 noiembrie, include vizitarea unor lăcașuri de cult din Arhiepiscopia Râmnicului, printre care Mănăstirea Govora din județul Vâlcea, ctitoria lui Radu cel Mare și a Sfântului Constantin Brâncoveanu și Mănăstirea Bistrița, unde se află moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul.

Duminică, pe 14 noiembrie, este organizat un pelerinaj la mănăstirile Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. Printre cele mai importante așezăminte care vor fi vizitate se numără Mănăstirea Curtea de Argeș, ctitoria Sfântului Neagoe Vodă – Basarab, dar și Mănăstirea Sfântul Ilie Paltinul.

Mai multe informații despre aceste pelerinaje, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica

Comentarii Facebook


Știri recente