Pelerinaj pentru copiii defavorizați din Urziceni

Biroul de asistență socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a organizat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, un pelerinaj pentru copiii de la grupul de cateheză ‘Muguri de lumină’ al protopopiatului. În perioada 15 iunie – 15 septembrie, Protopopiatul Urziceni în colaborare cu Organizația World Vision România au derulat programul ‘Clubul de vacanță’, aflat la cea de-a IV-a ediție, informează „Ziarul Lumina”.

‘Pentru a recompensa copiii defavorizați din comunitate care au participat pe toată perioada vacanței de vară la activitățile realizate în cadrul Școlii de vară și care din lipsa mijloacelor financiare nu au beneficiat de o vacanță oferită de familie, în perioada 15-16 septembrie, am organizat un pelerinaj la Mănăstirea Caraiman. Itinerarul a fost următorul: Urziceni – Ploiești – Bușteni. S-au vizitat următoarele obiective turistice: Mănăstirea Caraiman, Cascada Urlătoarea, Castelul Cantacuzino. Această minivacanță la munte a putut fi realizată în urma aprobării proiectului de finanțare depus la Organizația World Vision România, care a susținut integral acest pelerinaj’, a declarat Adriana Marian Toma, asistent social în cadrul Protopopiatului Urziceni.

Beneficiarii acestui proiect au fost 29 de copii și 7 însoțitori (Adriana Mariana Toma – asistent social; Victorița Berbec – lucrător social; Petra Nae – voluntar; Ecaterina Ungureanu – voluntar; Ioana Panait – voluntar; Alexandra Dolete – asistent medical; Aurel Dima – șofer).

Comentarii Facebook


Știri recente