Pelerinaj pe urmele Părintelui Arsenie Boca

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 22-24 octombrie, pelerinajul intitulat „Pe urmele Părintelui Arsenie Boca”, informează TRINITAS TV. Pelerinajul va debuta cu vizitare mănăstirilor: Govora, ctitoria lui Radu cel Mare si a Sfântului Constantin Brâncoveanu, Bistrița, unde credincioșii se pot închina la moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul, și Mănăstirea Hurezi. Prima zi se încheie cu popasul la Mănăstirea Tismana.

Pelerinajul va continua a doua zi cu vizitarea Mănăstirii Lainici, sihăstrie unde a viețuit Sfântul Cuvios Irodion, duhovnicul Sfântului Calinic Cernicanul. Punctul culminant al deplasării îl constituie vizitarea Mănăstirii Prislop, acolo unde se află mormântul Părintelui Arsenie Boca. De aici se va continua cu deplasarea la Deva, Sibiu și Mănăstirea Brâncoveanu-Sâmbata de Sus.

În ultima zi, se va participa la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus, iar pelerinajul se va încheia cu vizitarea Mănăstirii Sinaia, ctitoria Spătarului Mihail Cantacuzino.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3. Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente