Pelerinaj organizat de Patriarhia Română, intitulat „Pe urmele Părintelui Arsenie Boca”

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează în perioada 2 – 4 iulie, un pelerinaj intitulat „Pe urmele Părintelui Arsenie Boca”.

În cadrul programului, pelerinii vor vizita mai întâi Mănăstirea Govora, ctitoria lui Radu cel Mare și a Sfântului Martir Constantin Brâncoveanu. Credincioșii vor ajunge, apoi, la Mănăstirea Bistrița, veche vatră de cultură și spiritualitate românească, unde se vor pute închina la moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul.

Programul pelerinajului include și vizitarea Mănăstirilor Hurezi,Tismana, Lainici, dar și a Mănăstirii Prislop, acolo unde se află mormântul Părintelui Arsenie Boca. Pe parcursul traseului vor fi vizitate și orașele Deva, Sibiu, precum și Brașov. La întoarcere, doritorii vor putea vizita Mănăstirea Sinaia.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente