Pelerinaj la moaștele Sfântului Ioan Rusul

Centrul de pelerinaj ‘Sfântul Apostol Pavel’ si Agenția ‘Basilica Travel’ ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 23-28 mai, un pelerinaj în Grecia, la moaștele Sfântul Ioan Rusul.

„Pelerinajul include vizită la mănăstirea Rila pentru închinare la moaștele Sf. Ioan de Rila, vizită la Salonic, vom vizita mănăstirile de la Meteore, în data de 26 mai vom merge în insula Eghina pentru închinare la moaștele Sf. Nectarie, iar în data de 27 mai, ziua prăznuirii Sf. Ioan Rusul, vom participa la procesiunea dedicată Sf. Ioan Rusul și închinare la sfintele moaște”, după cum a declarat pentru TRINITAS TV părintele Adrian Hotcoleanu, coordonator pelerinaje.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, precum și de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei Nr. 12, sector 1, Bd. I. C. Brătianu, nr. 12 și Ploiești, Str. Republicii, nr. 171

Comentarii Facebook


Știri recente