Pelerinaj la Mănăstirile vâlcene

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează sâmbătă,15 mai, un pelerinaj la mai multe Mănăstiri și obiective culturale vâlcene, informează TRINITAS TV.

În cadrul programului, pelerinii vor vizita mai întâi Mănăstirea Govora, ctitorie a lui Radu cel Mare și a Sfântului Constantin Brâncoveanu. Credincioșii se vor putea închina apoi la moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul, adăpostite în Mănăstirea Bistrița Olteană, veche vatră de cultură și spiritualitate românească. Pelerinajul se va încheia cu vizitarea Mănăstirii „Dintr-un Lemn”, unde credincioșii se vor închina la Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă BASILICA.

Comentarii Facebook


Știri recente