Pelerinaj la mănăstirile nemțene

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează în zilele de 19 și 20 octombrie, un pelerinaj în Neamț, informează TRINITAS TV.

În prima zi, credincioșii vor vizita Catedrala Arhiepiscopală din Buzău, ctitorie a lui Matei Basarab, Mănăstirea Văratec, unde se vor putea închina la icoana făcătoare de minuni a Sfintei Ana, dar și Mănăstirea Agapia. Cazarea se va face la Mănăstirea Neamț. A doua zi, după ce se vor închina la icoana Maicii Domnului Cipriota de la Mănăstirea Secu, pelerinii vor vizita Mănăstirea Sihăstria, așezământ unde se află mormântul Părintelui Ilie Cleopa și chilia acestuia.

Mai multe informații despre deplasările organizate de Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, precum și de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei Nr. 12, sector 1, Bd. I. C. Brătianu, nr. 12 și Ploiești, Str. Republicii, nr. 171.

Comentarii Facebook


Știri recente