Pelerinaj la Mănăstirile Argeșene

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române, organizează duminică, 16 mai, un pelerinaj la mai multe Mănăstiri și obiective turistice din județul Argeș.

În cadrul programului pelerinii vor vizita mai întâi Mănăstirea „Curtea de Argeș”, capodoperă a arhitecturii românești medievale și ctitorie a Sfântului Neagoe Vodă Basarab. Credincioșii vor ajunge apoi și la cota 1200 pe Transfăgărășan la Mănăstirea „Sfântul Ilie Paltinul”. Totodată programul pelerinajului include și vizitarea Barajului Vidraru inaugurat în anul 1965 și se va încheia cu vizita la Mănăstirea „Sfântul Ioan Antonești” din localitatea Corbeni.

Mai multe informații legate de acest pelerinaj dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române, puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro sau de la sediile din București: Calea Victoriei nr. 45, sector 1; Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 1d și Strada Doamnei, nr 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt de folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă „Basilica”.

Comentarii Facebook


Știri recente