Pelerinaj la mănăstiri vâlcene

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel”, ale Patriarhiei Române, organizează sâmbătă, 12 martie, o deplasare la câteva mănăstiri vâlcene.

Pelerinii vor vizita pentru început Mănăstirea Govora (foto), ctitorie a lui Radu cel Mare și a Sfântului Constantin Brâncoveanu. La Mănăstirea Bistrița, credincioșii se vor putea închina la moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul.

În cea mai de seamă ctitorie a Sfântului Martir Constantin Brâncoveanu, Mănăstirea Hurezi, pelerinii vor vizita muzeul așezământului, precum și paraclisul mănăstirii.

Pelerinajul se va încheia cu vizitarea Mănăstirii Dintr-un Lemn, acolo unde se păstrează Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente