Pelerinaj la Mănăstiri și obiective din județul Argeș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează duminică, 16 mai, un pelerinaj la mai multe Mănăstiri și obiective turistice din județul Argeș.

În cadrul programului, pelerinii vor vizita mai întâi Mănăstirea Curtea de Argeș, capodoperă a arhitecturii românești medievale și ctitorie a Sfântului Neagoe Vodă – Basarab. Credincioșii vor ajunge, apoi, și la cota 1200, pe Transfăgărășan, la Mănăstirea „Sfântul Ilie Paltinul”, informează TRINITAS TV.

Totodată, programul pelerinajului include și vizitarea Barajului Vidraru, inaugurat în anul 1965, și se va încheia cu vizita la Mănăstirea „Sfântul Ioan Antonești”, din localitatea Corbeni.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente