Pelerinaj la Mănăstiri din județul Argeș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează sâmbătă, 10 iulie, un pelerinaj la Mănăstirile din județul Argeș, informează TRINITAS TV.

În cadrul programului, pelerinii vor vizita mai întâi Mănăstirea Curtea de Argeș, capodoperă a arhitecturii românești medievale, jertfă a creației pentru frumos, ctitoria Sfântului Neagoe Vodă – Basarab, domnitor între anii 1512-1521. Credincioșii vor ajunge, apoi, și la ctitoria recentă a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, Mănăstirea Sfântul Ilie-Paltinul de la cota 1200, pe Transfăgărășan.

Totodată, programul pelerinajului include și vizitarea Mănăstirii Sfântul Ioan – Antonești Corbeni.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente