Pelerinaj la Mănăstirea „Sfânta Maria” din Techirghiol

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, pentru persoanele cu afecțiuni de sănătate, o săptămână de tratament și recuperare la Mănăstirea „Sfânta Maria” din Techirghiol. În perioada 15 iulie – 15 august, credincioșii vor beneficia de tratament profilactic, curativ si recuperator, precum și de educație medicală în următoarele specialități: reumatologie, neurologie, tulburări circulatorii, chinetoterapie și afecțiuni ale aparatului respirator, informează TRINITAS TV.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente