Pelerinaj la Locurile Sfinte

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 4 – 13 octombrie, un pelerinaj în Israel și Peninsula Sinai.

Pelerinajul începe cu vizitarea mormântului Sfântului Gheorghe din Lido și se continuă cu orașul Haifa, unde se găsesc Mănăstirea „Stella Maris” cu peștera Sfântului Ilie și faimoasele grădini suspendate.

Pelerinii vor vizita Cana Galileei, Nazaretul, ruinele orașului Capernaum și vor urca pe Muntele Tabor. De asemenea, o oprire se va face și la râul Iordan.

Pelerinajul cuprinde și o deplasare în pustiul Iudeii, pentru vizitarea Mănăstirii Sfântul Sava. Se viziteaza apoi orasul Bethleem. În cadrul aceluiași pelerinajul se va vizita Hozeva, cu Mănăstirea Sfântul Cuvios Gheorghe, unde se află și moaștele Cuviosului Ioan Iacob de la Neamț.

Mai multe informații despre deplasările organizate de Sectorul Pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, precum și de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei Nr. 12, sector 1, Bd. I. C. Brătianu, nr. 12 și Ploiești, Str. Republicii, nr. 171.

Comentarii Facebook


Știri recente