Pelerinaj la finalul săptămânii

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează la sfârșitul acestei săptămâni un pelerinaj la mai multe lăcașuri de cult din țară, informează TRINITAS TV.

Sâmbătă, 16 octombrie, credincioșii vor vizita Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea, ctitorie a Sfântului Calinic de la Cernica, Mănăstirea Cozia, ctitoria domnitorului Mircea cel Bătrân. De asemenea, pelerinii au ocazia să viziteze și Mănăstirea Turnu din județul Prahova, ctitoria Mitropolitului Varlaam al Țării Românești.

Duminică, 17 octombrie, credincioșii vor participa la Slujba Sfintei Liturghii oficiată la Mănăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci” Caraiman. Tot duminică, pelerinii vor vizita mănăstirile Predeal și Sinaia.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3. Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente