Pelerinaj la Constantinopol și Patmos în Săptămâna Luminată

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 25 – 30 aprilie, un pelerinaj la Constantinopol și Insula Patmos. În program este inclusă și vizitarea Catedralei și a Sediului Patriarhiei Ecumenice.

„Pelerinul va avea ocazia să viziteze cetatea Troiei și cetatea Efesului. De asemenea, se va putea închina la Casa Maicii Domnului și să meargă într-un pelerinaj frumos în insula Patmos, acolo unde a fost exilat Sfântul Ioan Evanghelistul și unde a scris Apocalipsa. Pelerinul se va închina și la locurile sfinte de la Istanbul, să viziteze Biserica Sofia, Biserica Vlaherne și nu în ultimul rând să participe la Sfânta Liturghie de Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii chiar la Mănăstirea Izvorului Tămăduirii”, a spus Pr. Cătălin Niculescu, Directorul Centrului de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel”, după cum ne informează TRINITAS TV.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente