Pelerinaj la Constantinopol

Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române vă invită să petreceți patru zile la Constantinopol, în perioada 11 – 14 august. Cu acest prilej veți avea ocazia să vizitați mai multe obiective ale vechiului oraș bizantin și veți putea participa la Sfânta Liturghie oficiată în Biserica românească „Sfânta Muceniță Paraschevi”.

Detalii despre costuri, cazare și traseu puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Sectorul de pelerinaj al Patriarhiei Române vine în întâmpinarea pelerinilor, oferind cazare și transfer spre aeroport pentru deplasările pe care le organizează. Prețul este de 100 de lei/persoană și include o noapte de cazare la Casa de Oaspeți a Patriarhiei Române (București, B-dul Regina Maria, nr.1) și transport la aeroport, potrivit TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente