Pelerinaj la Bisericile rupestre din județul Argeș

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează sâmbătă, 12 iunie, un pelerinaj la Bisericile rupestre din județul Argeș.

În cadrul programului, pelerinii vor vizita mai întâi Mănăstirea Cetățuia, unde credincioșii se vor putea închina la moaștele Sfântului Ioanichie cel Nou. Credincioșii vor ajunge, apoi, și la Mănăstirea Nămăiești, unde se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, pictată, după tradiție, de Sfântul Luca.

Totodată, programul pelerinajului include și vizitarea Mănăstirilor Aninoasa, unde sunt adăpostite fragmente din moaștele Sfântului Ierarh Nicolae, și Corbii de Piatră, informează TRINITAS TV.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă BASILICA.

Comentarii Facebook


Știri recente