Pelerinaj în Țara Sfântă și Egipt

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 9-21 martie, o nouă deplasare în Țara Sfântă și Egipt, informează TRINITAS TV. Pe parcursul a 12 zile veți putea vizita unele dintre cele mai cunoscute locuri ale creștinismului, având totodată și posibilitatea de a vă închina la moaștele mai multor sfinți ai Bisericii.

Muntele Tabor, Cana Galileei, Ierihon, Bethleem, Muntele Măslinilor, Așezământul Românesc de la ierihon, Via Dolorosa, Zidul Plângerii, piramidele și Sfinxul, Biblioteca din Alexandria, sunt doar câteva dintre obiectivele acestui pelerinaj. Cei care se vor înscrie în aceste zile beneficiază și de o reducere.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente