Pelerinaj în Oltenia și Ardeal de Florii

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române invită credincioșii, în ziua de Florii, într-un pelerinaj la cele mai importante lăcașuri de cult din Oltenia și Ardeal. Deplasarea va fi organizată între 26 și 28 martie. În prima zi se vor vizita Mănăstirea Govora, Mănăstirea Bistrița, unde se află moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul, Mănăstirea Hurezi, cea mai de seamă ctitorie a Sfântului Martir Constantin Brâncoveanu, precum și Mănăstirea Tismana. În cea de-a doua zi se va vizita Mănăstirea Lainici, Mănăstirea Prislop, acolo unde se află mormântul Părintelui Arsenie Boca și Mănăstirea Sâmbăta de Sus, unde pelerinii vor participa la Sfânta Liturghie. A treia zi, la întoarcere, se va vizita și Mănăstirea Sinaia, informează TRINITAS TV.

Mai multe informații despre deplasările organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu nr.1 D și Strada Doamnei nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente