Pelerinaj în Moldova și Bucovina

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj Basilica Travel ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 22-25 iulie, un pelerinaj în două dintre cele mai frumoase și mai frumoase și bogate spiritual zone ale țării: Moldova și Bucovina. Pe traseu, pelerinii vor avea ocazia să viziteze mănăstirile Cheia, din județul Prahova, și Izvorul Mureș, din județul Harghita, informează TRINITAS TV.

În prima noapte, credincioșii vor fi cazați la Mănăstirea Neamț, cea mai mare și mai veche așezare monastică din Moldova. În celelalte trei zile, traseul pelerinajului include numeroase alte lăcașuri de cult, renumite pentru frumusețea lor: Mănăstirile Sihăstria, Secu, Agapia, Dragomirna, Putna, Sucevița, Moldovița, precum și mănăstirile Voroneț și Humor.

În ultima zi a pelerinajului, credincioșii vor vizita și Catedrala Episcopală din Roman.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă Basilica.

Comentarii Facebook


Știri recente