Pelerinaj în județul Vâlcea

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de Pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 19-20 iunie un pelerinaj „Pe urmele pustnicilor”.

Sâmbătă, 19 iunie, se va vizita Schitul Sfântul Antonie de la Iezer, județul Vâlcea. În cadrul programului se vor mai vizita, printre altele, Schitul Pahomie, județul Vâlcea, și Mănăstirea Bistrița, unde se află Moaștele Sfântului Grigorie Decapolitul.

Duminică, pe 20 iunie, pelerinii vor vizita, Peștera Sfântului Grigorie Decapolitul, Mănăstirea Dintr-un Lemn și Mănăstirea Trivale, informează TRINITAS TV.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D și Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3.

Toate fondurile obținute din pelerinaje sunt folosite de Patriarhia Română pentru sprijinirea Centrului de Presă BASILICA

Comentarii Facebook


Știri recente