Pelerinaj în Israel

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează în perioada 16-24 mai o nouă deplasare în Israel. Pe parcursul a nouă zile, pelerinii vor avea ocazia să viziteze unele dintre cele mai îndrăgite locuri din Țara Sfântă.

„În acest pelerinaj, pelerinului i se vor dezvălui atât locurile unde Mântuitorul nostru Iisus Hristos a săvârșit minuni și a predicat către poporul evreu, dar și drumul pe care poporul evreu l-a făcut în pustie ieșind din robia egipteană. Creștinul se va putea închinat în Iordania la locul real al Domnului nostru Iisus Hristos și va putea să urce pe Muntele Nebo, acolo unde Moise a privit pentru ultima oară către Pământul Făgăduinței”, a spus părintele Cătălin Niculescu, Directorul Centrului de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel”, după cum informează TRINITAS TV.

Credincioșii care vor alege acest pelerinaj vor primi cadou Biblia, dar și DVD-ul „Israel – Pământul mântuirii”, producție TRINITAS TV.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente