Pelerinaj în Israel și Sinai

Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române vă invită într-o nouă călătorie de suflet. După cum ne informează TRINITAS TV, în perioada 17-26 octombrie, Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” organizează o deplasare în Țara Sfântă, prilej cu care veți putea vizita unele dintre cele mai cunoscute locuri ale creștinismului. Pe lângă obiectivele din Israel, pelerinii vor avea ocazia să meargă și pe Muntele Sinai.

Detalii despre costuri, cazare și traseu puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Sectorul de pelerinaj al Patriarhiei Române vine în întâmpinarea pelerinilor, oferind cazare și transfer spre aeroport pentru deplasările pe care le organizează. Prețul este de 100 de lei/persoană și include o noapte de cazare la Casa de Oaspeți a Patriarhiei Române (București, B-dul Regina Maria, nr.1) și transport la aeroport.

Comentarii Facebook


Știri recente