Pelerinaj în Israel și Iordania

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția de pelerinaj „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează, în perioada 19-27 noiembrie, un pelerinaj în Israel-Iordania. În prima zi se va vizita Mănăstirea Stela Maris din Haifa. Apoi se va face o deplasare pe Muntele Tabor, la biserica ortodoxă ridicată pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Față. De asemenea, se va vizita și Biserica Ortodoxă „Sfântul Arhanghel Gavriil” ridicată pe locul izvorului Sfintei Fecioare Maria.

De asemenea, în cele nouă zile ale pelerinajului vor fi vizitate, printre altele, „Orașul Domnului”, Capernaum, se va face o deplasare la Bethleem, iar pelerinii vor vizita biserica ortodoxă ridicată pe locul nașterii Domnului. Cea mai importantă etapă a pelerinajului va fi, și de această dată, vizitarea Ierusalimului. Pelerinii se vor putea ruga în Biserica Învierii, dar vor vizita și Așezământul românesc din Orașul Sfânt.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Sectorul de pelerinaje al Patriarhiei Române puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, precum și de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei Nr. 12, sector 1, Bd. I. C. Brătianu, nr. 12 și Ploiești, Str. Republicii, nr. 171.

Comentarii Facebook


Știri recente