Pelerinaj în Grecia de Sfântul Dimitrie

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române vă invită să vizitați, la sfârșitul lunii octombrie, câteva dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult din Grecia.

După cum informează TRINITAS TV, pelerinajul este organizat în perioada 24-27 octombrie, cu prilejul sărbătorii Sfântului Dimitrie. Printre obiectivele călătoriei se numără Biserica „Sfânta Paraschevi” din Valea Tempi și Complexul Monastic Meteora.

Pe 26 octombrie, pelerinii vor participa la Tesalonic, la Procesiunea cu moaștele Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, organizată de Biserica „Sfântul Dimitrie” – Paralia Keterini.

Detalii despre costuri, cazare și traseu puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Sectorul de pelerinaj al Patriarhiei Române vine în întâmpinarea pelerinilor, oferind cazare și transfer spre aeroport pentru deplasările pe care le organizează.

Prețul este de 100 de lei/persoană și include o noapte de cazare la Casa de Oaspeți a Patriarhiei Române (București, B-dul Regina Maria, nr.1) și transport la aeroport.

Comentarii Facebook


Știri recente