Pelerinaj în Grecia

Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române organizează în perioada 21-28 mai o nouă deplasare în Grecia, informează TRINITAS TV. Pelerinajul este organizat cu prilejul Sărbătorii Sfântului Ioan Rusul. Credincioșii vor avea astfel ocazia să participe la Sfânta Liturghie la biserica ce îl are ocrotitor pe Sfântul Ioan Rusul, din Insula Evia, unde se și află cinstitele sale moaște.

Pelerini vor putea să se închine la moaștele Sfântului Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, la Brâul Maicii Domnului, la moaștele Sfântului Andrei, Ocrotitorul Românilor, la moaștele Sfântului Nectarie. De asemenea, după cum a spus Pr. Cătălin Niculescu, Director – Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” pelerinii vor avea ocazia să participe și la procesiunea organizată cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Rusul din Insula Evia.

Mai multe informații despre acest pelerinaj, dar și despre altele organizate de Centrul de pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române puteți afla accesând site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente