Pelerinaj în Bulgaria

Centrul de pelerinaj „Sf. Apostol Pavel” și Agenția „Basilica Travel” ale Patriarhiei Române vă invită să vizitați, în perioada 16-19 iunie, câteva dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Balcik. Pelerinii vor avea ocazia să participe și la sfintele slujbe.

„Programul pelerinajului începe cu vizita la Mănăstirea Techirghiol din județul Constanța, apoi se trece în Bulgaria pe la Vama Veche. Pelerinii vor vizita ruinele cetății de pe Capul Kaliakra, iar apoi se vor îndrepta către Balcik. Acolo va fi cazare și masă la un hotel de trei stele în stațiune. Următoarea zi este dedicată vizitei castelului Reginei Maria și a grădinii botanice de la Balcik. În următoarea zi vom merge la Mănăstirea Alagea din stâncă și la Cetatea Nessebar. În ultima zi, pelerinii vor participa la Sfânta Liturghie la Catedrala din Varna, după care se vor îndrepta către București”, a declarat pentru TRINITAS TV, părintele Alin Hotcoleanu, Coordonator pelerinaje – Agenția „Basilica Travel”.

Sectorul de pelerinaj al Patriarhiei Române vine în întâmpinarea pelerinilor, oferind cazare și transfer spre aeroport pentru toate deplasările pe care le organizează. Prețul este de 100 de lei/persoană și include o noapte de cazare la Casa de Oaspeți a Patriarhiei Române (București, B-dul Regina Maria, nr.1) și transport la aeroport.

Detalii despre costuri, cazare și traseu puteți afla de pe site-urile www.pelerinaj.ro și www.basilicatravel.ro, sau de la sediile centrelor din București: Calea Victoriei, nr. 45, sector 1, Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1 D, Strada Doamnei, nr. 20, ambele în sectorul 3, Str. Icoanei, Nr.12, sector 1 și Ploiești, Str. Republicii, nr.171.

Comentarii Facebook


Știri recente